BJK Haberleri : Beşiktaş ve Başakşehir’in Avrupa Ligi maçı hakemleri belli oldu!

Beşiktaş ve Başakşehir'in, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçlarındaki hakemler açıklandı.

Beşiktaş ve Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ön eleme ilk maçlarına 9 Eylül Perşembe günü çıkacaklar. Beşiktaş, LASK Linz'i ağırlarken Başakşehir de Burnley ile karşı karşıya gelecek. Temsilcilerimizin maçlarını yönetecek olan hakemler de açıklandı.

BJK haberleri : Beşiktaş – LASK Linz maçı ne zaman? Maçın hakemi
B36 Torshavn takımını rahat geçen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında 9 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'da Vodafone Park'ta Avusturya temsilcisi LASK Linz'i ağırlayacak. Beşiktaş'ın LASK Linz ile oynayacağı ilk maçı Polonyalı hakem Bartosz Frankowski yönetecek.
Başakşehir – Burnley maçı ne zaman? Maçın hakemi
Başakşehir ile Burnley arasında UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçı 9 Ağustos Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak. Bu müsabaka TRT 1'den naklen yayınlanacak.
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Medipol Başakşehir – Burnley maçında Sırp hakem Srdjan Jovanovic düdük çalacak.
Beşiktaş'ın rakibi LASK Linz İstanbul'da
UEFA Avrupa Ligi 3'ncü Ön Eleme Turu ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Avusturya'nın LASK Linz takımı İstanbul'a geldi.
BJK Transfer: Negredo için Aston Villa devreye girdi
Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Alvaro Negredo'ya İngiltere'den bir talip daha çıktı. FutbolArena Dış Haberler – Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında ilgilendiği futbolcularla görüşmelerini sürdürürken bir yandan da takımdan göndermek istediği oyunculara gelen teklifleri değerlendirecek. Siyah beyazlılarda takımdan gönderilmesi istenen Alvaro Negredo'ya İngiltere'den bir talip daha çıktı.
Beşiktaş Transfer: Negredo, Aston Villa'ya transfer olacak mı?
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Premier Lig ekiplerinden Cardiff City'den sonra İngiltere Championship ekiplerinden Aston Villa'nın da Negredo için devreye girdiği yazıldı. Aston Villa Menajeri Steve Bruce'un Negredo'yu istediği ve transfer döneminin kapanmasına 2 gün kala Negredo'yu almak isteidği öne sürüldü.
FİKRET ORMAN NEGREDO İÇİN NE DEMİŞTİ? Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde CNN Türk'te katıldığı programda, "Negredo önemli bir kariyer. Sevdiğimiz bir oyuncu ve geçen sezon bekleneni veremese bile taraftar ona sahip çıktı. Tabi ben ve arkadaşlarım yönetimde olduğumuz zaman bütün santrforlar inanılmaz performans gösterdi. O yüzden santrforlardan beklenti yüksek. Negredo'nun böyle bir dezavantajı oluştu. Şenol hoca da beklenen performansa ulaşamadı ve Şenol hoca onu dile getirdi. Ancak ülkenin ve Beşiktaş'ın gerçekleri aynı değil. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde değiliz. Ona göre hareket edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak : futbolarena.com

Yorum bırakın