Fikret Orman Capsleri En Çok Konuşulanlar Arasında!

Fikret Orman capsleri – 25 Mart 2012'de Yıldırım Demirören'in ardından Beşiktaş'ın başkanı seçilen Fikret Orman, adeta bir enkaz devraldı. Ekonomik anlamda sorunlar yaşan siyah-beyazlı kulübün bu sorunu bir an önce çözmesi gerektiğini vurgulayan Fikret Orman ve yönetimi, adımlarını hep buna göre attı.

 

Fikret Orman döneminde Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Kerim Frei, Cenk Tosun, Demba Ba, Mario Gomez, Jose Sosa, Tolgay Arslan, Ricardo Quaresma gibi isimleri çok az ya da hiç bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı. 

 

Buna karşılık Demba Ba, Atınç Nukan, Allan McGregor ve son olarak da Ersan Gülüm'ü yüksek bonservis bedelleriyle başka takımlara sattı. Başkan Orman henüz futbol takımıyla kupa kaldıramasa da, attığı adımlar beğeni topluyor. Sosyal medya ise bu capslerle kendisini övüyor:

Futbolda yeni sezonun start almasının ardından kulüpler, transfer çalışmalarına hız verdi. Hangi takımın kimi alacağı futbol sohbetlerinin değişmez konusu olurken, sosyal medyada yapılan caps'lerde de transfer konulu espriler ağır basıyor. Caps'lerin başrolünde ise 'bonservissiz futbolcu' transferindeki başarısıyla takdir toplayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman var…

 

 

resim_1

Kaynak : http://www.besiktashaberi.com/bonservissiz-transferin-adami-fikret-orman-capsleri-trend-topic-oldu/

Yorum bırakın