Ricardo Quaresma instagram official – Kaynak : Besiktashaberi.com

Ricardo Quaresma Instagram hesabı fenomen Instagram hesaplarından birisi haline geldi. Türkiye, sosyal medyanın en yaygın olarak kullanıldığı ülkelerden birisi olarak biliniyor. Bununla birlikte futbol sevdalısı olan kişilerde ülke nüfusunun yarını bulacak sayıda. Bu oranlar göz önüne alındığında ise ülkemizde en çok takip edilen sosyal medya hesapları ise futbolcuların instagram hesapları olarak karşımıza çıkıyor.

RİCARDO QUARESMA INSTAGRAM HESABI FENOMENLERE TAŞ ÇIKARTIYOR

Ricardo Quaresma Instagram hesabı fenomenlere taş çıkartacak bir çoğunluğa sahip. Sürekli olarak Ricardo Quaresma resmi instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla yüz binlerce beğeni ve binlerce beğeni alıyor. Ricardo Quaresma Instagramhesabı üzerinden en çok sportif çalışmalarını ve antrenmanlarını paylaşıyor. Yıldız futbolcu Ricardo Quaresma’nın Instagram paylaşımlarında ki yorumlarda ise en çok genç kızların hayranlık dolu yorumları göze çarpıyor.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI RİCARDO QUARESMA INSTAGRAM HESABINI TAKİPTE

Beşiktaş taraftarları Ricardo Quaresma Instagram hesabını takip ediyor ve günlük olarak kendisini yaptığı paylaşımlara yorumlarını ve beğenilerini bırakarak bunları kendi hesaplarında paylaşıyorlar. Ricardo Quaresma resmi Instagram hesabı en çok etiketlenen Instagram hesapları arasında da yerini almış durumda. Q7 Instagram hesabı Beşiktaştaraftarlarından, trivela ve rabona vuruşları ve takımı omuzlamasıyla hayranları olduğu bir futbolcu olması dolayısı ile çok büyük ilgi görüyor.

Beşiktaş takımının 7 numaralı formasını giymesi ile birlikte Q7 olarak tanınan ve maçlara kattığı büyük faydalar sayesinde çok sevilen Portekiz asıllı futbolcu Instagram’ı çok aktif olarak kullanıyor. Sürekli olarak günlük sportif çalışmalarının videolarını paylaşan Quaresma, gerçekten de fenomenlerin hepsine taş çıkartacak takipçi sayısına sahip.

Ricardo Quaresma Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımların bazılarını şimdi sizlere sunacağız. Bu yazımız ile Q7 resmi Instagram hesabı hakkında bilgilenmenizi sağlamayı amaçladık.

Ricardo Quaresma Instagram Hesabı Adresi : instagram.com/ricardoquaresmaoficial/

Kaynak : http://www.besiktashaberi.com/ricardo-quaresma-instagram-hesabi-fenomen-oldu/

Ricardo Quaresma instagram official – Kaynak : Besiktashaberi.com” için bir yorum

Yorum bırakın